Ouăle sunt considerate pe bună dreptate una dintre componentele principale ale prăjiturilor cu brânză, deoarece nici nu permit legarea componentelor care alcătuiesc preparatul.
Totuși, unele hostessuri au ‘pretenții’ în legătură cu acest produs alimentar..
Faptul este că utilizarea ouălor poate face ca prăjiturile cu brânză să fie tari.Prin urmare, puteți lua în considerare întrebarea dacă există o metodologie de preparare a felului de mâncare fără această componentă, notează expertul revistei noastre pe probleme culinare bucătar Yulia Arkhipova.
Este posibil să gătești prăjituri cu brânză fără ouă de găină?
După cum se pare, această opțiune este destul de posibilă.Cu abordarea corectă, chiar și prăjiturile cu brânză pot fi preparate fără a utiliza ouă.Prin urmare, trebuie doar să alegeți un produs care poate ‘ieși’ ca înlocuitor.
Puteți, de exemplu, să acordați atenție bananelor.Cel mai bine este să luați fructe prea coapte, să le aduceți la starea de piure și apoi să le trimiteți la billet.Astfel de cheesecake-uri se vor dovedi dulci, sănătoase și gustoase.
O opțiune mai neașteptată ar fi un piure de mere proaspete.Acesta ajută, de asemenea, prăjiturile cu brânză să-și păstreze forma.Este demn de remarcat faptul că utilizarea piureului de mere va da, de asemenea, o aromă neașteptată preparatului finit.