AcasăMâncareRețetă franceză de charlotte cu mere: un nou gust de plăcintă familiară

Rețetă franceză de charlotte cu mere: un nou gust de plăcintă familiară

Plăcinta cu mere diferă semnificativ de Charlotte franțuzească..

Cel puțin, diferența este că charlotte este un pandișpan de vanilie cu condimente și unt.În plus, produsele de patiserie franțuzești sunt mai suculente și mai aromate.Merită încercat!

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să coacem Charlotte franțuzească.

Veți avea nevoie de:

  • mere 4-5 buc.
  • unt 100 gr.
  • oua 4 buc.
  • zahăr 150 gr.
  • făină 150 gr.
  • zahăr vanilat 1 linguriță.l.
  • scorțișoară măcinată 1 linguriță.l.
  • zahăr pudră.
  • Cum să gătești

    1.Merele trebuie curățate, dezlipite și tăiate în felii subțiri, apoi stropite cu scorțișoară și lăsate timp de 20 de minute.

    2.Se amestecă ouăle cu zahărul (obișnuit și vanilie), se bat până devin pufoase și se cern în făină.

    3.Pentru ca aluatul să fie pufos și aerisit, amestecul trebuie amestecat ușor, cu o spatulă de lemn, de jos în sus.

    4.Când este gata, adăugați untul topit și amestecați.

    5.Ungem forma cu ulei si punem in ea jumatate din aluat, apoi merele, apoi aluatul ramas si dam forma la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.

    Placinta va fi gata in aproximativ 30 de minute, pofta buna!

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente