Se pare că puteți face un fel de mâncare adevărat delicios dintr-un dovlecel și câteva ouă crude..
Această rețetă merită o privire pentru cei care s-au săturat de dovlecei prăjiți obișnuiți și omlete standard..
Rețeta unui fel de mâncare incredibil de apetisant și destul de ușor de preparat a fost împărtășită de Yulia Arkhipova, expertă în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătitului, un bucătar și un brutar de clasa a patra.
Reteta pentru o omleta de dovlecei rapida si gustoasa
Răziți un dovlecel.Este indicat să folosiți partea răzătoarei pe care se află găurile mari în formă de lacrimă.
Puneți masa rezultată într-un recipient adânc, adăugați sare (o jumătate de linguriță de condiment este suficientă) și lăsați timp de cinci minute.
Baza de dovleac va produce suc.Acesta din urmă va trebui drenat.Este posibil ca masa să fie storsă.
Adăugați la baza de legume rezultată cinci ouă de pui crude bătute, smântână (2 linguri.l.) si putin patrunjel.
Se amestecă bine conținutul recipientului și se toarnă în tigaie.Vasele trebuie unse cu unt și încălzite în prealabil.
Puteti pune rosii tocate pe omleta rezultata.Vasul trebuie stropit cu brânză rasă.
Apoi, închideți tigaia cu un capac și reduceți focul la minim.
După 8 minute, capodopera culinară va fi gata.În exterior, felul de mâncare seamănă cu o omletă sau o pizza.