Biscuiții făcuți cu această rețetă sunt măturați în jumătate de oră, așa că, dacă aveți de gând să îi faceți, puteți frământa în siguranță aluatul pentru mai multe porții.
Rețeta a fost împărtășită de Yulia Arkhipova, un bucătar expert de la ediția online BelNovosti.
Ingredientele sunt cele mai simple:
Scoateți untul din frigider în avans, astfel încât să fie moale în momentul în care urmează să frământați aluatul.
Când untul a ajuns la starea potrivită, amestecați-l cu brânza de vaci, sarea și vanilia.
În acest moment, adăugați jumătate din cantitatea de făină și praful de copt.Adăugați treptat restul de făină și frământați aluatul – trebuie să iasă moale și să nu se lipească de mâini.
Când aluatul este gata, puneți-l într-o pungă și lăsați-l în congelator pentru a îngheța.
După aceea, radeți aluatul congelat pe o răzătoare grosieră și formați din așchiile rezultate biscuiți în formă de arici.
Puneți-i pe pergament și presărați zahăr deasupra – veți avea nevoie de aproximativ o jumătate de linguriță pe bucată (puteți avea mai mult sau mai puțin).
Biscuiții trebuie copți la 180 de grade timp de 15-20 de minute, până când aricii noștri sunt roșiatici.