Când gătim un pui întreg la cuptor, avem așteptări mari la fel de mâncare..
Orice gospodină vrea ca pasărea să fie cât mai gustoasă..
O condiție importantă este prezența unei cruste.Datorită acesteia, carnea rămâne moale și fragedă, notează chef Yulia Arkhipova, expert în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Ce 3 secrete te vor ajuta să obții rezultatul dorit?
Amestecați mierea cu muștar și sosul de soia
Acest secret este folosit de mulți bucătari profesioniști care pregătesc cel mai delicios și de înaltă calitate pui.Aceste trei ingrediente vor asigura o crustă frumoasă.
Nu e nicio rusine sa pui un astfel de fel de mancare pe masa chiar si de sarbatori.
Coniac
Această opțiune este mai neașteptată, dar bucătarii folosesc destul de des coniacul.Băutura alcoolică nu numai că permite apariția crustei, dar face și puiul în sine de câteva ori mai gustos.
Smântână
Dacă nu sunteți pregătit pentru astfel de experimente, atunci acordați atenție smântânii obișnuite: vă va permite și să obțineți o crustă.
De asemenea, folosirea smântânii va face pasărea mai fragedă.