AcasăPlantePot să mănânc tot timpul tort cu iaurt cu cireșe.O să înnebunești...

Pot să mănânc tot timpul tort cu iaurt cu cireșe.O să înnebunești și tu după ce o vei reuși

Sezonul cireșelor abia începe și durează puțin, așa că merită să profitați la maximum de gustul lor unic.Aceste fructe mici sunt grozave în produsele de patiserie dulci , datorită lor obținem un gust acru, intens fructat.Cel mai simplu mod este să faci cu ele aluat de prăjitură, presărat cu crumble de unt, sau pur și simplu fărâmițat cu cireșe, adică doar fructe coapte sub un crumble dulce.Propunerea noastră este o prăjitură excepțional de pufoasă, cu iaurt cu cireșe.Este puțin mai provocator, dar totuși ușor de făcut.Cu toate acestea, efectul este atât de captivant încât le puteți servi ca desert după o cină formală.

Ingrediente pentru prajitura de iaurt cu cirese

Ingrediente pentru umplutura de cirese:.

  • 500 g cirese (in afara sezonului pot fi congelate).
  • 70 g amidon de porumb.
  • 150 g zahăr.
  • 150 ml apă.
  • Ingrediente pentru tort:.

  • 3 galbenusuri.
  • un praf de sare.
  • 80 g zahăr pudră.
  • 80 g unt topit.
  • 1 lingurita de extract de vanilie.
  • 200 g de făină.
  • 1 lingurita de praf de copt.
  • Ingrediente pentru umplutura de iaurt:.

  • 500 g de iaurt grecesc.
  • 50 g amidon de porumb.
  • 1 lingurita de extract de vanilie.
  • 3 albusuri.
  • un praf de sare.
  • 130 g zahăr.
  • Cum se face tort cu iaurt cu cirese?

    1. Spălați bine cireșele sub jet de apă rece.Îndepărtați semințele folosind un cuțit sau un pitter.Puneti-le intr-o oala, adaugati faina de porumb, zaharul si apa. Prăjiți-le la foc mic până se îngroașă suficient – scopul este obținerea unei consistențe asemănătoare gemului.Apoi le dam deoparte la racit.
    2. Separam albusurile de galbenusuri, punem albusurile deoparte pentru mai tarziu si galbenusurile intr-un alt bol.Adăugați un praf de sare și zahăr pudră (dacă sunt cocoloașe, cerneți-l mai întâi). Bateți până devine ușor și pufos. Adăugați untul topit și răcit și amestecați.Adăugăm și extract de vanilie, culoarea naturală ar trebui să fie o nuanță de maro.
    3. Cerneți făina și praful de copt într-un alt bol.Se toarnă în amestecul de ouă în porții și se amestecă puțin după fiecare adăugare.Formează-le o bilă, înfășoară-le în folie și dă-le la congelator pentru 15 minute.
    4. Se unge forma de tort si se presara cu putina faina sau pesmet.Acoperiți fundul și marginile cu aluat puternic răcit. Coaceți baza într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de 15 minute.
    5. Apoi punem pe ea dulceața de cireșe și o întindem uniform.
    6. Puneti iaurtul grecesc intr-un bol, adaugati amidonul de porumb si extractul de vanilie sau semintele de pastaie de vanilie.Se amestecă până când ingredientele sunt combinate.
    7. Mai trebuie să batem aluatul alb până se întărește.Adăugați un praf de sare la ele.Începem cu mici revoluții și le creștem treptat.Când bezeaua este aproape gata, adăugați zahăr în loturi. Amestecați până se obține o suprafață rigidă, netedă și lucioasă. Spuma nu trebuie să se miște în vas, chiar dacă o întoarcem cu susul în jos.
    8. Puneți albușurile în masa de iaurt și amestecați ușor cu o lingură de lemn.Se toarnă pe stratul de cireșe.
    9. Puneți forma de tort în cuptorul setat în modul sus-jos timp de aproximativ 40 de minute. În acest timp, centrul ar trebui să se stabilească, iar partea superioară să rumenească.
    10. Țineți tortul la cuptor o vreme cu ușa întredeschisă.Apoi le putem răci afară.Când se răcesc, tăiați-le cu grijă cu un cuțit și treceți-le pe marginile prăjiturii.Scoatem cu grijă janta.Tăiați în bucăți triunghiulare.
    11. Prajitura gata facuta cu cirese poate fi servita cu o lingura de inghetata si frisca sau pur si simplu stropita cu zahar pudra.Glazura de ciocolată sau sosul de fructe vor funcționa bine.

    Mesaj: Faceți clic dreapta aici dacă doriți să eliminați textul promovat

    Vezi și: Tort pufos cu gris fără un gram de făină.Se potrivește oricărui fruct și iese întotdeauna bine

    Cum se modifică rețeta?

    Cel mai ușor va fi să înlocuiți fructele și, în principiu, pot fi oricare, ci mai degrabă fructe de pădure de sezon.Acestea pot fi:

  • fructe de padure.
  • afine.
  • zmeura.
  • căpșuni.
  • agrișă.
  • coacăze.
  • cireșe.
  • piersici.
  • caise.
  • nectarine.
  • Și dacă insistăm, putem face și dulceață de lămâie sau portocale.Bananele cu siguranță nu vor funcționa aici.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Ce puteți adăuga la drayniki pentru a-i face mult mai gustoși: experții în bucătărie au dezvăluit secretele

    Unii oameni încearcă să se limiteze la rețeta clasică pentru mâncarea cu cartofi, dar puțină noutate va face bine draniki-urilor. Procedând astfel, aroma...

    Ce să faci cu catifeaua toamna: grădinari cu experiență au enumerat cele mai bune opțiuni

    Mulți oameni plantează dalii pe parcelă, deoarece aceste flori au o mulțime de beneficii. În special, sunt alese ca un mijloc accesibil de...

    Cum să vă colectați propriile semințe de catifea: puteți economisi bani la cumpărarea de semințe de flori anul viitor

    Încă mai credeți că nu este nevoie să colectați semințe de catifea - ele vor crește singure anul viitor? Ne grăbim să vă...

    Defibrilatoare ale Consiliului pentru a ajuta Ucraina să salveze vieți

    KYIV, Ucraina (AP) - După ce Ucraina a lansat peste 100 de drone asupra Rusiei peste noapte și a anexat Crimeea, un incendiu a...

    Comentarii recente