Ouăle de pui marinate sunt o gustare minunată și neobișnuită, care a câștigat popularitate nu numai în Germania, ci în întreaga lume..
Pentru o persoană rusă, acesta nu este un fel de mâncare în întregime obișnuit, dar după ce l-ai pregătit, nu numai că vei fi surprins de gustul original, dar vei uimi și oaspeții tăi cu un produs unic..
Rețeta a fost împărtășită de expertul, bucătarul și brutarul din categoria a patra a revistei noastre, Yulia Arkhipova.
Produse necesare:
1.Oțet 5% – 250 ml.
2.apă – 250 ml.
3.sare de masă – 2 linguri.
4.Vulpea dafin – 2-3 buc.
5.Chimen – 12 lingurițe (de preferință folosiți semințe întregi).
6.Boabe de piper negru – 12 lingurițe.
7.Usturoi – 3 catei mici.
8.Ouă de pui fierte – 10 bucăți.
Pregătirea
Pentru început, pregătiți produsele necesare și puneți-le pe masă.
Luați un recipient de plastic și amestecați în el sarea de masă, oțetul și apă.Se amestecă ușor până când sarea se dizolvă complet.
Adăugați frunza de dafin, semințele de chimen, boabele de piper și trei căței întregi de usturoi la marinada rezultată.
Luați un borcan de sticlă obișnuit (sau alt recipient, dar întotdeauna cu capac).
Pune înăuntru ouăle fierte, decojite (trebuie să se răcească după fierbere).
Apoi turnați marinata pregătită peste ouă, astfel încât să poată acoperi complet ouăle.
Apoi inchide borcanul ermetic si da-l la frigider pentru 2-3 zile.
După timpul specificat, puteți scoate în siguranță ouăle murate și le puteți servi la masa festivă.Fiți siguri, oaspeții vor aprecia simplitatea și gustul unic al preparatului!