Cum să-l faci pe Olivier mai apetisant?.
Credeți că singura modalitate este să folosiți ingrediente suplimentare? Nu aveți dreptate!.
Se pare că este mai bine să alegeți strategia opusă: abandonați una dintre componente.
Este suficient să nu puneți un singur produs în salată – iar felul de mâncare va fi mai gustos decât de obicei.
În mod ciudat, componenta care este considerată obligatorie pentru Olivier este de prisos.
Vorbim de. mazăre.La această concluzie a ajuns Yulia Arkhipova, expert în domeniul culinar al publicației online Belnovosti, bucătar și brutar de clasa a patra.
De ce nu ar trebui să pui mazăre în Olivier
Pentru că această componentă poate fi destul de grea.Ca urmare, salata își poate pierde frăgezimea.
În plus, gustul mazării poate împiedica dezvoltarea aromelor altor ingrediente.
Încercați să gătiți Olivier fără mazăre și probabil veți fi plăcut surprins de gustul strălucitor al preparatului.
In plus, absenta mazarei este o garantie a consistentei ideale a popularei salate.
Apropo, în rețeta Olivier compilată în secolul al XIX-lea, mazărea verde nu este deloc menționată.Dar atunci se obișnuia să se adauge capere în salată.