La prima vedere, nu pare să existe o mâncare mai simplă decât ouăle amestecate.
De fapt, mulți bucătari întâmpină constant probleme în prepararea acestui fel de mâncare standard pentru micul dejun.
Farfuria se arde, există o mulțime de proteine negătite sau gălbenușul este prea gros.
Astfel, nu este ușor să faci omletă perfectă (albușuri solide, gălbenușuri curgătoare).
Cu toate acestea, există un mic truc care vă permite să obțineți rezultatul dorit fără prea multe probleme.
Iulia Arkhipova, un expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei, un bucătar, un brutar de categoria a patra, a povestit despre acest truc util.
Secretul pentru ouăle omletă perfecte
Concluzia este aceasta: nu trebuie să spargeți imediat oul direct în tigaie.
În primul rând, produsul trebuie să fie împărțit în două părți.
În primul rând, proteina trebuie să fie turnată pe tigaia încălzită.De îndată ce masa transparentă începe să devină albă, gălbenușul de ou trebuie pus deasupra.
Ca rezultat, ambele componente vor păstra o consistență perfectă.Albușul se va închega complet, fără să se ardă.
Gălbenușul va fi tartinabil.Nu va apărea nicio ‘peliculă’ albă pe această parte a vasului.
Anterior, gurmanzilor li s-a spus cum să facă pizza din cartofi.