AcasăMâncareO singură acțiune înainte de prăjire și ouăle tale omletă vor fi...

O singură acțiune înainte de prăjire și ouăle tale omletă vor fi perfecte: nu te grăbi să spargi oul direct în tigaie

La prima vedere, nu pare să existe o mâncare mai simplă decât ouăle amestecate.

De fapt, mulți bucătari întâmpină constant probleme în prepararea acestui fel de mâncare standard pentru micul dejun.

Farfuria se arde, există o mulțime de proteine negătite sau gălbenușul este prea gros.

Astfel, nu este ușor să faci omletă perfectă (albușuri solide, gălbenușuri curgătoare).

Cu toate acestea, există un mic truc care vă permite să obțineți rezultatul dorit fără prea multe probleme.

Iulia Arkhipova, un expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei, un bucătar, un brutar de categoria a patra, a povestit despre acest truc util.

Secretul pentru ouăle omletă perfecte

Concluzia este aceasta: nu trebuie să spargeți imediat oul direct în tigaie.

În primul rând, produsul trebuie să fie împărțit în două părți.

În primul rând, proteina trebuie să fie turnată pe tigaia încălzită.De îndată ce masa transparentă începe să devină albă, gălbenușul de ou trebuie pus deasupra.

Ca rezultat, ambele componente vor păstra o consistență perfectă.Albușul se va închega complet, fără să se ardă.

Gălbenușul va fi tartinabil.Nu va apărea nicio ‘peliculă’ albă pe această parte a vasului.

Anterior, gurmanzilor li s-a spus cum să facă pizza din cartofi.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente