În mod tradițional, prăjiturile cu brânză sunt servite la micul dejun sau ca desert.Practic acesta este un fel de mâncare dulce, cu adaos de fructe sau fructe de pădure..
Dar nimeni nu a spus că nu poți folosi ierburi proaspete..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să pregătim prăjituri neobișnuite cu ceapă verde și mărar.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Se amestecă brânza de vaci și oul, se amestecă, se adaugă sare după gust și se cerne făina.
2.Se toacă mărunt ceapa și mararul, se adaugă la masa de caș și se adaugă untul topit.
3.Se amestecă până se omogenizează, se formează prăjituri cu brânză și se prăjesc într-o tigaie încălzită sau se coace la cuptor.
Se serveste ca de obicei – cu smantana.Poftă bună!