Majoritatea oamenilor gătesc găluște incorect și nici măcar nu își dau seama..
Cum se gătesc găluștele în patria acestui fel de mâncare, spune Yulia Arkhipova, expert în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătitului, bucătar și brutar de clasa a patra.
Cum se gătesc găluștele în China
În China, găluștele sunt decongelate înainte de a fi gătite.Acest lucru se face astfel încât să nu se spargă în timpul gătirii.
Pentru a accelera procesul de dezghețare, gospodinele chineze înmoaie găluștele în apă caldă.
Odata cu aceasta dezghetare, aluatul absoarbe putina apa si devine mai flexibil.Ca urmare, atunci când sunt scufundate în apă clocotită, găluștele nu se sparg.
În plus, după ce fierbe apa cu găluște, gospodinele chineze adaugă puțină apă rece în tigaie.
Anterior, expertul a explicat de ce nu trebuie să presați sare pe cărbuni atunci când pregătiți grătar.