AcasăMâncareNu vă mai îmbrăcați salatele cu maioneză: utilizați mai bine acest produs...

Nu vă mai îmbrăcați salatele cu maioneză: utilizați mai bine acest produs – va deveni mai gustos și mai sănătos

Intotdeauna imbraci salata Olivier si alte salate cu maioneza?.

Aveți grijă: faceți o greșeală culinară gravă!.

La urma urmei, există un produs care este un pansament mult mai interesant.

Salata la care se adauga acest ingredient iese mult mai apetisanta.

În plus, componenta nu este la fel de dăunătoare ca maioneza.

Dar despre ce produs mai exact vorbim? La această întrebare a răspuns Yulia Arkhipova, expert în domeniul culinar al publicației online Belnovosti, bucătar și brutar de clasa a patra.

Ce să folosiți ca sos pentru salată

Felul de mâncare trebuie asezonat nu cu maioneză, ci cu smântână.Cu cât acest produs din lapte fermentat este mai gros, cu atât mai bine.

Datorită smântânii groase, salata va fi mai fragedă.Gustul ingredientelor vegetale și din carne se va dezvălui mult mai bine.

Smântâna are un alt avantaj serios față de maioneză.Vorbim despre un conținut caloric mult mai mic.

Valoarea energetică a produsului lactat fermentat este de aproximativ 200 kcal.Iar sosul, care conține gălbenuș de ou, unt și zahăr, are de câteva ori mai multe calorii decât smântâna.

Anterior, a fost prezentată o rețetă pentru o untură foarte gustoasă de „cinci minute” într-un borcan.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente