AcasăPlanteNu vă fertilizați niciodată paturile cu coji de ouă: ceva ce mulți...

Nu vă fertilizați niciodată paturile cu coji de ouă: ceva ce mulți grădinari nu știu

Mulți grădinari stropesc cojile de ou pe sol pentru a completa deficitul de calciu..

Cu toate acestea, experții recomandă insistent să nu faceți acest lucru.

Vă explicăm de ce să stropiți cojile de ou pe paturile de grădină nu este cea mai bună idee.

De ce nu ar trebui să presărați scoici pe paturile din grădină

Pentru că nu va aduce niciun beneficiu grădinii.Folosind scoici în acest fel, pur și simplu aruncați paturile.

Niciun calciu nu va intra în sol;

Deficiența de calciu trebuie completată cu ajutorul îngrășămintelor speciale.

Și cojile de ouă sunt potrivite doar pentru înmuiere în apă cu o cantitate mică de oțet și cenușă.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente