Uneori, unii oameni trebuie să se confrunte cu o situație extrem de neplăcută: alimentele din frigider se strică într-un ritm incredibil.
Mulți oameni încep să se îndoiască de capacitatea de funcționare a aparatelor lor, dar în majoritatea cazurilor nu aceasta este cauza..
Adevărul este că uneori încălcăm condițiile de depozitare a alimentelor și nici măcar nu ne dăm seama, spune expertul revistei noastre în probleme culinare, bucătăreasa Iulia Arkhipova.
Despre ce secrete merită să știm
Curățenia
Pentru a păstra alimentele din frigider cât mai proaspete și cât mai mult timp, este esențial să le păstrați curate.O spălare de bună calitate cel puțin o dată pe săptămână.
Se poate folosi oțet sau bicarbonat de sodiu.
Temperatura
Pentru a asigura condiții adecvate de depozitare, trebuie să știți exact ce temperatură aveți în frigider.În mod optim, aceasta ar trebui să fie de cel puțin patru grade.
Acest lucru va reduce șansele de înmulțire activă a bacteriilor.
Capacitatea de umplere
Frigiderele ‘înfundate’ nu dau rezultate bune deoarece nu pot asigura alimentelor un schimb de aer corespunzător.
Deci merită să puneți alimente în cantități limitate.