În august, mulți locuitori de vară adună dovlecel..
Și foarte adesea fructele culese se dovedesc a fi prea multe..
Desigur, puteți încerca să distribuiți unele dintre legume rudelor și prietenilor.
Ce să faci dacă au mai rămas mulți dovlecei? Răspunsul este simplu: trebuie să gătești ceva gustos și neobișnuit din ele.
De exemplu, rulouri incredibil de delicioase, a căror rețetă a fost împărtășită de Yulia Arkhipova, expertă în publicația online Belnovosti în domeniul gătitului, al bucătarului și al brutarului de clasa a patra.
Cum să faci rulouri de dovlecel
Tăiați niște dovlecei pe lungime.Puteți folosi un tăietor de legume pentru aceasta.
Apoi, spargeți mai multe ouă crude într-un castron adânc.Sarați-le și bateți-le.Se toarnă făina cernută: pentru fiecare ou ar trebui să fie câte o lingură grămadă.
Amestecați bine conținutul recipientului.Înmuiați toate feliile de dovlecel în amestec.
Prăjiți fiecare bucată pe ambele părți.Rezultatul va fi baza pentru rulourile viitoare.
Acum să trecem la pregătirea umpluturii.Totul este simplu aici: trebuie să amesteci ouăle fierte tocate cu brânză și usturoiul tocat.Masa rezultată trebuie asezonată cu maioneză.
Pentru 4 ouă – 100 de grame de componentă de brânză, 1 cățel de usturoi și câteva linguri de sos.
Amestecul preparat trebuie învelit în „panglici” de dovlecei pregătite anterior.
Rezultatul final va fi rulouri incredibil de gustoase.S-ar putea să-ți placă atât de mult această gustare încât o vei face în fiecare zi.Și atunci se va rezolva problema rezervelor uriașe de legume.