AcasăMâncareNu se strâng, sunt tari și se lipesc de fierul de vafe...

Nu se strâng, sunt tari și se lipesc de fierul de vafe electric: de ce s-ar putea să nu iasă vafele

Vafele gătite într-un fier de călcat electric pentru vafe pot fi o completare excelentă la micul dejun, prânz sau cină..

Adevărat, uneori, gospodinele observă spre supărare că vafele nu au ieșit așa cum și-ar dori să fie..

Un expert de la publicația online BelNovosti, bucătăreasa Yulia Arkhipova, a vorbit despre motivele și modalitățile de a rezolva această problemă.

De ce vafele nu sunt crocante, tari și lipicioase

Când pregătiți aluatul de vafe, nu vă lăsați prea îndepărtați de frământarea lui: dacă masa se dovedește a fi prea densă, vafele vor ieși tari și grele.

Afectează rezultatul final și rețeta: în primul rând, citiți lista ingredientelor necesare.Dacă conține ouă și unt, atunci vafele vor fi mai prăjite și mai crocante, spre deosebire de cele care au fost preparate fără utilizarea acestor produse.

Dacă aluatul are un conținut scăzut de grăsimi, este probabil ca produsele de copt să se lipească de suprafața fierului de vafe.

Dacă observați că primul „lot” este greu de îndepărtat, adăugați unt sau ulei vegetal în aluat.Dar nu este recomandat să lubrifiați suprafața fierului de călcat electric de vafe cu ea – depozitul rezultat va fi dificil de scăpat.

Un ultim lucru: dacă ați făcut deja vafele, nu le lăsați pe farfurie.Depozitați produsele de copt finite pe un grătar pentru a preveni să devină ude și să nu mai devină crocante.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să alegi carnea potrivită pentru bulion: bucătarii și-au dezvăluit secretele

Deoarece carnea este în majoritatea cazurilor cheia succesului la prepararea bulionului, trebuie să o alegeți corect.. Calitatea bulionului și supei, pentru care va...

Cum să folosiți iarba obișnuită pentru a face solul incredibil de fertil: o metodă despre care mulți nu o cunosc

Acum mulți rezidenți de vară lucrează activ la problema îmbunătățirii calității solului.. Au fost dezvoltate multe metode pentru aceasta, mai ales când vine...

Ce este monilioza și cum să o tratezi: uitați de sfaturile populare

Monilioza afectează nu numai pomii de meri, ci și alți pomi fructiferi.Nu există nicio speranță că înghețurile severe de iarnă vor distruge agentul...

Cum să gătești roșii umplute: un aperitiv proaspăt cu o umplutură originală

De multe ori trebuie să umpleți ardei, dovlecel și uneori chiar dovleac, dar astfel de trucuri se fac rar cu roșii.. Și este...

Comentarii recente