Este puțin probabil ca vreunul dintre noi să simtă dorința de a mânca ceva greu și fierbinte când soarele este fierbinte în afara ferestrei..
De aceea, vara, mulți oameni preferă okroshka bună.Dacă v-ați săturat deja de acest fel de mâncare, atunci luați sfatul unui expert din publicația rețelei BelNovosti, gătiți Yulia Arkhipova și pregătiți gazpacho spaniol – cea mai bună opțiune de prânz pentru o zi fierbinte de vară..
Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți la magazinul cu următoarea listă de produse:
Nu vă alarmați de faptul că lista de ingrediente arată destul de impresionantă – procesul de gătire nu vă va dura mai mult de jumătate de oră.
În primul rând, îndepărtați cojile de pe roșii – pentru a ușura sarcina, faceți tăieturi în formă de cruce pe ele și puneți-le în apă clocotită timp de 30 de secunde.Apoi transferați-le în apă cu gheață – după astfel de manipulări veți putea scăpa cu ușurință de piele.
Tăiați roșiile în bucăți, curățați și sămânțați castraveții și tăiați-l în cuburi.Procedați la fel și cu ardeiul și tocați ceapa și usturoiul.
Acum amestecați toate legumele tocate cu oțet, ulei de măsline, sare, piper, sucul de portocale și busuioc într-un blender până la omogenizare.
Mai rămâne doar să turnați supa într-un bol mare și să o puneți la frigider unde se va răci.Inainte de servire, gustati preparatul si, daca credeti ca este necesar, mai adaugati sare sau piper.