Mulți bucătari fac o greșeală gravă când gătesc carne în franceză..
Au tăiat cartofii în felii..
Această opțiune de pregătire a unei legume pentru includerea într-un fel de mâncare popular nu poate fi numită corectă.
Nightshade trebuie zdrobită diferit.În acest caz, mâncarea se va dovedi mult mai apetisantă.
Astfel, experta publicației rețelei Belnovosti în domeniul gătit, bucătar, brutar de categoria a patra, Yulia Arkhipova, sfătuiește să nu tai cartofii pentru carne în limba franceză, ci să-i rade.
Cum sunt mai buni cartofii rasi decat cartofii tocati?
Răspunsul la această întrebare este foarte simplu: în timpul coacerii, o astfel de legumă absoarbe mult mai bine lichidele eliberate din alte ingrediente în timpul coacerii.
Așadar, cartofii rasi „iau” sucul din carne și ceapă.În plus, legumele sunt înmuiate perfect în maioneză.
Ca urmare, felul de mâncare se dovedește mult mai gustos.
Așa că data viitoare, fă asta: toacă cartofii nu cu un cuțit, ci cu o răzătoare.
Puneți „paiele” rezultate într-o tavă de copt.Și apoi întindeți alte straturi: maioneză, ceapă, carne, brânză.
Anterior, expertul a împărtășit o rețetă de cotlet franțuzești delicioase.