AcasăMâncareNoua rețetă de aperitiv cu castraveți - gata în 10 minute: zboară...

Noua rețetă de aperitiv cu castraveți – gata în 10 minute: zboară de pe masă la fel

Nu știi unde să pui castraveții, atunci acest articol este pentru tine.

Iată o rețetă pentru un aperitiv delicios cu castraveți, care este ușor de făcut.

Cum să faceți un aperitiv delicios din castraveți

Tăiați o jumătate de kilogram de castraveți în felii mici, tăiați o ceapă de mărime medie în jumătăți de inele, tocați mărar fin (o legătură).

În continuare, începem să pregătim dressingul.Acesta este secretul aromei acestui fel de mâncare.

Într-un bol mic amestecați o lingură de miere, două linguri de oțet, două linguri de ulei vegetal, usturoi tocat (3-4 căței), o jumătate de linguriță de sare, o jumătate de linguriță de piper negru măcinat și un vârf de cuțit de ardei iute roșu.

Se amestecă bine, se pun castraveții, ceapa și ierburile în salatieră, se toarnă dressingul, se amestecă.

După 20 de minute puteți servi.De asemenea, puteți lăsa aperitivul să stea câteva ore.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente