Multe hostess se plâng că nu au cum să pregătească un fel de mâncare decent din găluște congelate.
Produsul, potrivit acestora, se lipește, fierbe peste măsură sau nu se poate lăuda cu o aromă bogată.Iulia Arkhipova, expert al ediției online BelNovosti, este sigură că acest lucru se întâmplă deoarece găluștele sunt aruncate în apă clocotită.
De ce nu trebuie să aștepți ca apa să fiarbă
Iată cele două motive principale pentru care nu ar trebui să așteptați ca apa să fiarbă.
În primul rând, găluștele pot fierbe, mai ales dacă se folosesc găluște congelate.
Temperatura lor este foarte diferită de cea a apei și ele vor începe imediat să explodeze atunci când ating lichidul fierbinte.
În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.
Cum să fierbeți găluște delicioase
Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.
În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.
Cum să fierbeți găluște delicioase
Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.
În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.
Cum să fierbeți găluște delicioase
Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.
În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.
Cum să fierbeți găluște delicioase
Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.
În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.
Cum să fierbeți găluște delicioase
Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și își păstrează aroma strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.
Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și își păstrează aroma strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.