AcasăMâncareMotivul numărul unu pentru a nu vă scufunda găluștele în apă clocotită:...

Motivul numărul unu pentru a nu vă scufunda găluștele în apă clocotită: nicio gazdă demnă nu ar

Multe hostess se plâng că nu au cum să pregătească un fel de mâncare decent din găluște congelate.

Produsul, potrivit acestora, se lipește, fierbe peste măsură sau nu se poate lăuda cu o aromă bogată.Iulia Arkhipova, expert al ediției online BelNovosti, este sigură că acest lucru se întâmplă deoarece găluștele sunt aruncate în apă clocotită.

De ce nu trebuie să aștepți ca apa să fiarbă

Iată cele două motive principale pentru care nu ar trebui să așteptați ca apa să fiarbă.

În primul rând, găluștele pot fierbe, mai ales dacă se folosesc găluște congelate.

Temperatura lor este foarte diferită de cea a apei și ele vor începe imediat să explodeze atunci când ating lichidul fierbinte.

În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

Cum să fierbeți găluște delicioase

Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • Cel mai bine este să coborâți găluștele congelate în apă care nu depășește 50 de grade Celsius.
  • Puteți adăuga puțină apă rece în timpul gătitului pentru a menține o temperatură uniformă.
  • În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

    Cum să fierbeți găluște delicioase

    Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • Cel mai bine este să coborâți găluștele congelate în apă care nu depășește 50 de grade Celsius.
  • În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

    Cum să fierbeți găluște delicioase

    Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

    Cum să fierbeți găluște delicioase

    Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și păstrează o aromă strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

    În al doilea rând, după scufundarea în apă clocotită, găluștele se lipesc între ele – amidonul care este prezent pe suprafața aluatului se lipește, iar în loc ca găluștele să plutească separat în apă, se obține un fel de strat de găluște.

    Cum să fierbeți găluște delicioase

    Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și își păstrează aroma strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • Dacă sunteți hotărât să vă asigurați că găluștele pe care le faceți nu se lipesc sau nu fierb, sunt suculente și își păstrează aroma strălucitoare, folosiți următoarele sfaturi.

  • Înainte de a pune găluștele congelate într-o oală cu apă, este recomandat să le lăsați să se încălzească ținându-le în apă câteva minute.
  • Este bine să coborâți găluștele congelate în apă care nu depășește 50 de grade Celsius.
  • Se poate adăuga puțină apă rece în timpul gătitului pentru a menține o temperatură uniformă.
  • Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    În urma atacurilor israeliene asupra spitalelor din Gaza, patru palestinieni sunt declarați morți.

    Spitalele din regiunea de coastă din Gaza au raportat duminică că patru palestinieni au murit în urma atacurilor israeliene din zonă.Trei dintre aceștia au...

    Cum se coace mere delicioase: o rețetă rapidă, sănătoasă, folosind miere și scorțișoară

    Merele coapte nu devin mai puțin sănătoase sau gustoase.Dimpotrivă, iar nutriționiștii chiar sfătuiesc să le includă în dietă.. Puteți coace mere în diferite...

    Potrivit unei investigații IDF, trei ostatici au fost probabil uciși din greșeală într-un atac aerian militar.

    O anchetă privind moartea a trei ostatici israelieni a ajuns la concluzia că aceștia au fost uciși cel mai probabil într-o lovitură aeriană militară...

    Hezbollah trage Israelul la răspundere pentru exploziile din Liban.

    Italia se confruntă în prezent cu furtuni puternice care lovesc Europa Centrală; în cea mai mare parte a țării, au fost emise avertizări de...

    Comentarii recente