AcasăMâncareMai gustos decât carnea: cum să gătești cotlet de dovlecel - membrii...

Mai gustos decât carnea: cum să gătești cotlet de dovlecel – membrii gospodăriei și oaspeții vor fi încântați de acest fel de mâncare

Se pare că poți face cotlet delicioase fără carne..

Dovlecelul poate servi drept bază pentru „pucuri” delicioase.

Principalul lucru este să urmați o anumită rețetă.Și atunci bucătarul va obține o adevărată deliciu.

Secretele pregătirii delicioaselor cotlet de dovlecei au fost împărtășite de Yulia Arkhipova, expertă în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătitului, bucătar și brutar de clasa a patra.

Reteta de cotlet de dovlecel

Răziți doi dovlecei.Puneți masa rezultată într-un castron, stropiți legumele tocate cu o cantitate mică de sare (este suficientă o jumătate de linguriță), amestecați bine conținutul recipientului și lăsați-o deoparte timp de 10 minute.

În acest timp, veți avea timp să tăiați 6 felii de pâine în cuburi și să le măcinați într-un blender.Același lucru trebuie făcut cu o ceapă.

Când au trecut cele 10 minute, îndepărtați excesul de lichid din amestecul de dovlecei.Amestecați baza rezultată cu pâinea și ceapa tocate în prealabil.

Adăugați în amestec 2 ouă crude, 1 lingură de maioneză, câțiva căței de usturoi tăiați mărunt, 3 linguri de pesmet și 1 lingură de făină.

Ca rezultat, veți obține o bază din care trebuie să formați mai multe „șaibe”.Rulați fiecare din ele prin pesmet și prăjiți într-o tigaie până devin aurii pe ambele părți.

Cotleturile finite vor avea un aspect incredibil de apetisant si un gust foarte luminos.Membrii familiei dumneavoastră vor fi foarte mulțumiți de această masă.La fel, de altfel, sunt oaspeții.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente