Se pare că poți face cotlet delicioase fără carne..
Dovlecelul poate servi drept bază pentru „pucuri” delicioase.
Principalul lucru este să urmați o anumită rețetă.Și atunci bucătarul va obține o adevărată deliciu.
Secretele pregătirii delicioaselor cotlet de dovlecei au fost împărtășite de Yulia Arkhipova, expertă în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătitului, bucătar și brutar de clasa a patra.
Reteta de cotlet de dovlecel
Răziți doi dovlecei.Puneți masa rezultată într-un castron, stropiți legumele tocate cu o cantitate mică de sare (este suficientă o jumătate de linguriță), amestecați bine conținutul recipientului și lăsați-o deoparte timp de 10 minute.
În acest timp, veți avea timp să tăiați 6 felii de pâine în cuburi și să le măcinați într-un blender.Același lucru trebuie făcut cu o ceapă.
Când au trecut cele 10 minute, îndepărtați excesul de lichid din amestecul de dovlecei.Amestecați baza rezultată cu pâinea și ceapa tocate în prealabil.
Adăugați în amestec 2 ouă crude, 1 lingură de maioneză, câțiva căței de usturoi tăiați mărunt, 3 linguri de pesmet și 1 lingură de făină.
Ca rezultat, veți obține o bază din care trebuie să formați mai multe „șaibe”.Rulați fiecare din ele prin pesmet și prăjiți într-o tigaie până devin aurii pe ambele părți.
Cotleturile finite vor avea un aspect incredibil de apetisant si un gust foarte luminos.Membrii familiei dumneavoastră vor fi foarte mulțumiți de această masă.La fel, de altfel, sunt oaspeții.