Știați că untura poate fi nu numai sărată și prăjită, ci și coaptă?
Cum se prepară untură gustoasă la cuptor, ne spune expertul ediției rețelei ‘Belnovosti’ în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra Julia Arkhipova.
Cum să coci delicios slănina
În primul rând, o bucată de slănină trebuie frecată pe toate părțile cu sare înainte de coacere.
Puteți folosi orice condimente, de exemplu, paprika afumată sau obișnuită.Dacă doriți să o faceți amară, adăugați mușețel.
Coaceți o bucată care cântărește 500 de grame timp de aproximativ 40 de minute într-un cuptor încălzit la 180 de grade Celsius.
Pregătirea este determinată de culoarea aurie a crustei.De asemenea, puteți coace slănina într-un manșon sau folie de aluminiu (40 de minute până la o oră).
Anterior, expertul ne-a spus ce greșeli fac imposibilă realizarea unei omlete pufoase.