AcasăMâncareÎți vei linge degetele: cum să gătești pilaf din paste - o...

Îți vei linge degetele: cum să gătești pilaf din paste – o rețetă neobișnuită

Este în general acceptat că este imposibil să gătești pilaf fără orez..

De fapt, puteți încerca să înlocuiți boabele cu. paste..

Da, în acest caz veți obține un fel de mâncare care cu greu poate fi numit un adevărat pilaf clasic.

Rezultatul va fi ceva asemănător cu pastele marine, doar cu ingrediente suplimentare.

Dar dacă ținem cont de faptul că rolul acestor componente „suplimentare” sunt produse asociate în mod specific cu felul de mâncare popular din bucătăria orientală (vorbim în primul rând despre morcovi și ceapă), atunci felul rezultat poate fi numit în continuare „paste pilaf”. „

O rețetă interesantă a fost împărtășită de Yulia Arkhipova, un expert în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătit, un bucătar și un brutar de clasa a patra.

Cum să gătești pilaf din paste

Mai întâi trebuie să tăiați un morcov, un ardei gras și o ceapă.

Trebuie să turnați ulei vegetal în ceaun.Bucățile de ceapă trebuie trimise în același cazan.

De îndată ce legumele devin aurii, puneți în ceaun 400 de grame de carne tocată de vită.

Când ingredientul de carne este gata, adăugați în amestec ardei și morcovi tăiați în prealabil.

De asemenea, are sens să adăugați condimente (chimen, coriandru etc.)d.).

Mai sunt două ingrediente importante – pastă de roșii (1 lingură.l.) si usturoi tocat (3 catei).

Conținutul cazanului trebuie umplut cu un litru de apă fierbinte.

Când lichidul începe să fiarbă, va trebui să turnați două pachete de paste în ceaun.

Mâncarea trebuie gătită într-un recipient acoperit timp de 20 de minute.Focul ar trebui să fie minim.

Un semn că vasul este gata este atunci când pastele devin suficient de moi.

Merită să subliniem că pastele vor absorbi aromele altor ingrediente.Va deveni incredibil de gustos.

Anterior, am explicat de ce hrișca nu se consumă în Europa.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente