Este în general acceptat că este imposibil să gătești pilaf fără orez..
De fapt, puteți încerca să înlocuiți boabele cu. paste..
Da, în acest caz veți obține un fel de mâncare care cu greu poate fi numit un adevărat pilaf clasic.
Rezultatul va fi ceva asemănător cu pastele marine, doar cu ingrediente suplimentare.
Dar dacă ținem cont de faptul că rolul acestor componente „suplimentare” sunt produse asociate în mod specific cu felul de mâncare popular din bucătăria orientală (vorbim în primul rând despre morcovi și ceapă), atunci felul rezultat poate fi numit în continuare „paste pilaf”. „
O rețetă interesantă a fost împărtășită de Yulia Arkhipova, un expert în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătit, un bucătar și un brutar de clasa a patra.
Cum să gătești pilaf din paste
Mai întâi trebuie să tăiați un morcov, un ardei gras și o ceapă.
Trebuie să turnați ulei vegetal în ceaun.Bucățile de ceapă trebuie trimise în același cazan.
De îndată ce legumele devin aurii, puneți în ceaun 400 de grame de carne tocată de vită.
Când ingredientul de carne este gata, adăugați în amestec ardei și morcovi tăiați în prealabil.
De asemenea, are sens să adăugați condimente (chimen, coriandru etc.)d.).
Mai sunt două ingrediente importante – pastă de roșii (1 lingură.l.) si usturoi tocat (3 catei).
Conținutul cazanului trebuie umplut cu un litru de apă fierbinte.
Când lichidul începe să fiarbă, va trebui să turnați două pachete de paste în ceaun.
Mâncarea trebuie gătită într-un recipient acoperit timp de 20 de minute.Focul ar trebui să fie minim.
Un semn că vasul este gata este atunci când pastele devin suficient de moi.
Merită să subliniem că pastele vor absorbi aromele altor ingrediente.Va deveni incredibil de gustos.
Anterior, am explicat de ce hrișca nu se consumă în Europa.