AcasăMâncareÎntreaga familie va adora această salată de vinete: asigurați-vă că păstrați rețeta

Întreaga familie va adora această salată de vinete: asigurați-vă că păstrați rețeta

Recoltarea de iarnă a legumelor este în plină desfășurare și, în timp ce cea mai largă gamă de legume este disponibilă pe piață, puteți fi creativ..

Iată o altă rețetă de vinete de care cu siguranță se va bucura toată lumea de acasă..

Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutărie de rangul a patra, ne-a spus cum să gătim vinete în stil coreean pentru iarnă.

Va fi necesar

  • vinete 1 kg.
  • ceapa 300 gr.
  • morcovi 200 gr.
  • ardei gras 250 gr.
  • usturoi 1 cap.
  • coriandru (măcinat) 2 lingurițe.l.
  • zahăr 4 linguri.l.
  • sare 1,5 linguri.l;
  • ardei iute dupa gust.
  • oțet (9%) 50 ml.
  • ulei vegetal.
  • Cum să gătești

    1.Tăiați vinetele în felii, dacă este necesar, înmuiați câteva minute cu sare pentru a elimina amărăciunea, apoi clătiți.

    2.Ardeiul se curata de seminte si se taie fasii, se rade morcovii, se trece usturoiul printr-o presa.

    3.Prăjiți vinetele într-o tigaie până devin aurii.

    4.Apoi amestecați-le cu legume, turnați ulei vegetal, adăugați condimente conform listei și oțet.Se amestecă și se lasă 30 de minute.

    5.Se pune salata in borcane sterilizate, se aseaza intr-o cratita cu apa, se acopera cu capace si se sterilizeaza 15-20 minute.

    Rulam borcanele, le intoarcem, le acoperim, iar cand se racesc, le punem deoparte pentru depozitare intr-o camera intunecata si racoroasa.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să alegi carnea potrivită pentru bulion: bucătarii și-au dezvăluit secretele

    Deoarece carnea este în majoritatea cazurilor cheia succesului la prepararea bulionului, trebuie să o alegeți corect.. Calitatea bulionului și supei, pentru care va...

    Cum să folosiți iarba obișnuită pentru a face solul incredibil de fertil: o metodă despre care mulți nu o cunosc

    Acum mulți rezidenți de vară lucrează activ la problema îmbunătățirii calității solului.. Au fost dezvoltate multe metode pentru aceasta, mai ales când vine...

    Ce este monilioza și cum să o tratezi: uitați de sfaturile populare

    Monilioza afectează nu numai pomii de meri, ci și alți pomi fructiferi.Nu există nicio speranță că înghețurile severe de iarnă vor distruge agentul...

    Cum să gătești roșii umplute: un aperitiv proaspăt cu o umplutură originală

    De multe ori trebuie să umpleți ardei, dovlecel și uneori chiar dovleac, dar astfel de trucuri se fac rar cu roșii.. Și este...

    Comentarii recente