Te-ai săturat de umplutura cu orez și carne în sarmale?.
Este timpul să înlocuim cerealele cu un alt ingredient!.
Această abordare va permite, în primul rând, actualizarea semnificativă a felului de mâncare și, în al doilea rând, îmbunătățirea semnificativă a gustului acestuia.
O expertă în domeniul culinar al publicației din rețeaua Belnovosti, bucătar, brutar de categoria a patra, Yulia Arkhipova, recomandă să adăugați nu orez în umplutură, ci. cartofi.
Cum să gătești sarmale cu cartofi
Luați 800 de grame de cartofi, curățați-i de coajă, tăiați-i grosier și fierbeți-i.
În timp ce mănădeața se gătește (procesul va dura cel puțin 20 de minute), prăjiți două cepe tăiate cubulețe într-o tigaie.
Când legumele mărunțite devin moale, adăugați 300 de grame de carne tocată.
Rezultatul va fi un amestec de ceapă-carne, care va trebui adăugat la masa de cartofi obținută după „prelucrarea” mănadei fiarte cu un zdrobitor de cartofi.
In continuare, pregatiti frunzele de varza si inveliti in ele umplutura pregatita.
Prăjiți plicurile rezultate și fierbeți-le într-un sos format din amestec de morcovi prăjiți și ceapă, pastă de roșii și apă plată.
După aproximativ 40 de minute, delicioasele sarmale de cartofi vor fi gata.