Dovlecelul poate fi folosit pentru a face multe feluri de mâncare delicioase.De exemplu, clătite..
Problema este că acest fel de mâncare se dovedește rareori perfect în ceea ce privește consistența..
În cele mai multe cazuri, aceste pâine de legume ies lipicioase și apoase.
Gospodina va continua să se confrunte cu eșecuri culinare similare dacă nu învață despre un truc interesant.
Se pare că există un aditiv secret, a cărui utilizare garantează clătite de dovlecei dense, crocante și aurii.
Cu ce ar trebui să amesteci dovlecelul ras?
Potrivit expertului culinar al publicației rețelei Belnovosti, bucătar, brutar din categoria a patra Yulia Arkhipova, cartofii sunt ingredientul salvator.
Mai întâi, radeți doi dovlecei, apoi adăugați cartofi cruzi rasi la masa rezultată (un tubercul va fi suficient).
Componenta amidon va „lega” baza.Ca urmare, aluatul va produce clătite cu o consistență ideală.
Desigur, nu uitați de celelalte componente importante: ouă crude (2 bucăți) și făină (4 linguri).
În plus, baza pregătită trebuie sărată și piperată.
Clatitele de dovlecei gata preparate se vor remarca prin densitate, crocant, satietate si prezenta unei cruste frumoase.