Fiecare cuptor vine cu o grilă, care de obicei nu este folosită aproape niciodată.
Și pentru nimic.Julia Arkhipova, expert în domeniul bucătăriei, bucătar și brutar de categoria a patra, ne spune ce posibilități oferă acest dispozitiv.
Cum să folosiți o grilă din cuptor
În primul rând, puteți găti kebab-uri pe grilă.Punem spițe cu carne pe grilă, iar dedesubt punem o tavă de copt învelită în folie de aluminiu.
În al doilea rând, puteți folosi grila pentru a coace jamboane într-un mod gustos.Puneți șuncile marinate pe grilă, puneți o tavă de copt cu apă dedesubt, coaceți timp de 35-40 de minute la 200 de grade Celsius.
În al treilea rând, puteți coace capelin pe o grilă.Temperatura trebuie să fie scăzută, aproximativ 90 de grade.Ar trebui să fie copt timp de aproximativ o oră.
În al patrulea rând, puteți coace ouăle.Le așezăm pe o grilă, le coacem timp de 25 de minute la 180 de grade.
De asemenea, puteți folosi grila pentru a găti cartofi la cuptor și tăieței de casă uscați, ciuperci și ierburi.
Anterior, expertul a spus ce greșeli se fac cel mai des atunci când se prăjesc cartofi.