Sezonul castraveților este deja în plină desfășurare, vă puteți răsfăța cu castraveți ușor sărați..
Rețeta de castraveți delicioși ușor sărați în poloneză, care poate fi pregătit în două ore, spune Yulia Arkhipova, expert în publicația online Belnovosti în domeniul gătit, bucătar și brutar de clasa a patra.
Cum să gătești castraveți ușor sărați în poloneză
Pentru o jumătate de kilogram de castraveți tineri veți avea nevoie de: doi căței de usturoi, o linguriță grămadă de sare, o lingură de ulei de floarea soarelui, 1-2 linguri.l.mărar proaspăt tocat, 2 lingurițe.l.orice miere de flori, 2 lingurițe.l.boabe de muștar, 2 lingurițe.l. 9 la sută oțet.
De asemenea, puteți adăuga 0,5 lingurițe.l.ardei roșu iute (fulgi).
Tăiați castraveții în felii de 1-1,5 cm grosime, amestecați toate celelalte ingrediente într-un castron mare.
Adăugați castraveții în marinada rezultată, amestecați, lăsați o jumătate de oră la temperatura camerei și puneți la frigider timp de o oră și jumătate.
Anterior, expertul a spus cum să gătească omletă în stil rustic.