Supa este o parte integrantă a unei diete sănătoase a omului, mai ales toamna, când organismul are nevoie de mai multă hrană lichidă fierbinte..
Singura problemă este: pregătirea supelor, de regulă, necesită mult timp: trebuie să petreceți timp prăjind și fierbând bulionul..
Cu toate acestea, bucătarul Yulia Arkhipova, expert la publicația rețelei BelNovosti, a împărtășit o rețetă simplă de supă de legume care nu necesită preprocesare a ingredientelor.
Este suficient să mărunți ingredientele și să le așezi într-o tigaie într-o anumită succesiune, deoarece timpul de gătire pentru fiecare produs este diferit.
Așadar, mai întâi, aprovizionați cu ingredientele necesare: dovlecei, broccoli, morcovi, ardei gras, țelină și pătrunjel.
Tăiați morcovii și dovleceii în cercuri mici, țelina în formă de semilună, ardeii gras în cuburi medii și împărțiți broccoli în buchețele.
Mai întâi, adăugați dovleceii și morcovii într-o tigaie plină cu apă.Gatiti-le pana sunt fierte pe jumatate.După 10 minute se adaugă țelina și piper, iar după alte 7 minute se adaugă broccoli.
Condimentam legumele cu sare si piper.După 5 minute, luați supa de pe foc.
Preparatul delicios de legume este gata – serviți-l la masă, folosind frunze de pătrunjel ca decor.