Înmuierea perlovka înainte de gătire nu numai că scurtează timpul de gătire a grișului, dar îi îmbunătățește și aroma.’.
Iulia Arkhipova, expertă a ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei, bucătăreasă, brutar de categoria a patra, a povestit cum se înmoaie corect găluștele perlate.
Cum să gătești găluște cu perle gustoase
Pentru ca gălușca de perle să iasă gustoasă, ea trebuie spălată și, de asemenea, înmuiată înainte de a fi gătită.
Se recomandă să se înmoaie perlovka aproximativ trei ore, dar se poate și mai mult.După înmuiere, asigurați-vă că scurgeți apa și clătiți din nou crupele.
Apoi, se toarnă apă peste sferturile de perlovka (trei părți de apă la o parte de crupe), se aduce la fierbere, se sărează și se fierbe la foc mic timp de 30-40 de minute.
Puteți adăuga puțin ulei vegetal în apă, acest lucru va face terciul sfărâmicios.
Anterior, expertul a spus cum să preparați condimente de casă din lămâie.