AcasăPlanteEu fac cei mai buni castraveți dulci și acrișori cu 1 adaos.Toți...

Eu fac cei mai buni castraveți dulci și acrișori cu 1 adaos.Toți cei care încearcă vor un borcan de luat acasă

Există o mulțime de rețete de castraveți și adaosurile care se abat de la rețeta standard sunt cele care influențează în cele din urmă gustul.Baza aici sunt, desigur, castraveții murați și murați și profităm la maximum de aceștia.Toate celelalte sunt variații pe care le procesăm adesea, dar doar pentru a le încerca.Dacă ne place în mod deosebit o aromă, facem o porție mai mare.Castraveții în sos dulce-acru cu un adaos ieftin pe care toată lumea îl are acasă sunt un lucru atât de sigur.

Ingrediente pentru castraveți dulci și acrișori cu ceapă

  • 2 kg de castraveți de câmp.
  • 4 cepe.
  • 2 linguri de sare – nu trebuie sa fie sare gema.
  • 100 g de zahăr (aproximativ o jumătate de cană).
  • 125 ml de otet de mere (aproximativ jumatate de pahar – il puteti inlocui si cu otet de vin sau spirt – 10%).
  • Cum să faci castraveți dulci și acri cu ceapă?

    1. Spălați bine castraveții sub jet de apă rece.Puneți-le într-un bol mai mare și turnați apă rece peste ele.Dați deoparte 60 de minute. .
    2. După acest timp, scurgeți castraveții și tăiați-i felii (nu trebuie să fie prea groși, aprox. 3 milimetri) – nu necesită peeling prealabil.
    3. Curățați ceapa dacă este necesar – cele tinere nu au coaja clasică.Spălăm și tăiem capetele pe ambele părți.Și apoi le tăiem în jumătate de felii. Adăugați-i la castraveți, adăugați sare și zahăr, amestecați până când toate ingredientele sunt acoperite uniform cu condimente.Trebuie lăsate din nou deoparte, dar de data aceasta pentru 2 ore.Ideea este să le lași să elibereze cât mai mult suc.
    4. Între timp pregătim borcanele.Acestea trebuie spălate și clătite bine, astfel încât să nu rămână urme de lichid de spălat vase în ele.În plus, ar trebui să fie opărite, adică turnate cu apă clocotită.Facem același lucru cu nucile.Ca să fim siguri, verificăm borcanele pentru a le elimina pe cele care sunt ciobite.Nucile, în schimb, nu pot fi zdrobite sau ruginite, chiar și cele cu cele mai mici urme ar trebui respinse.Dacă nu suntem siguri, cel mai bine este să cumpărăm altele noi decât să ne plângem că conservele sunt stricate.
    5. turnați oțet de mere (sau alt oțet, în funcție de disponibilitate și preferințe individuale) în castraveții și ceapa tocate (nu turnați lichidul rezultat).Amesteca.Apoi le punem în borcane, apăsându-le destul de strâns.Dar nu ar trebui să atingă capacul în sine, trebuie să lăsați aproximativ 1 centimetru de spațiu de la margine.De asemenea, este necesar să se acorde atenție dacă cantitatea de saramură este comparabilă.
    6. Castraveții în murături dulci și acru trebuie pasteurizați. Pentru a face acest lucru, acoperiți fundul oalei cu o cârpă curată de bumbac.Așezați borcanele pe el, dar asigurați-vă că nu se ating între ele, altfel se pot crăpa.Turnați apă peste ele și încălziți totul la foc mic.Imediat ce apa incepe sa fiarba, masuram 15 minute.Întregul lucru ar trebui să bule ușor.La final, scoatem cu grija borcanele si le asezam cu capul in jos, pe o carpa asezata pe blat Acestea pot fi si prosoape de hartie, suport de pluta sau o placa de lemn.Datorită acestui lucru, capacele vor avea șansa de a fi aspirate corespunzător și, în același timp, vom verifica dacă sunt strânse.

    Mesaj: Faceți clic dreapta aici dacă doriți să eliminați textul promovat

    Vezi și: Acesta este motivul pentru care castraveții ies moi și moale.O greșeală comună poate strica conserve întregi

    Alte produse din castraveți

    Pe vremuri era mai ales murat și conservat, nu erau multe lucruri fanteziste, toată lumea le făcea aproape la fel, se întâmpla mai mult în ceea ce privește proporțiile.Abia în timp au început să apară și alte opțiuni.Vezi ce mai poți face cu ele:

  • castraveți în ketchup.
  • castraveți sandwich cu turmeric.
  • castraveți în borcane.
  • castraveți în miere.
  • Castraveți mexicani cu ardei iute.
  • castraveți în stil Kartuzy, în plus cu ardei.
  • castraveți în muștar.
  • Castraveți în stil evreiesc.
  • Și lista ar putea continua, practic la nesfârșit.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    De ce crizantemele nu înfloresc: principalul motiv

    Înflorirea crizantemelor depinde de multe condiții: vremea, clima zonei în care cresc, particularitățile soiului și nuanțele de îngrijire. Un astfel de factor de...

    Germania găzduiește deschiderea primei rafinării de hidroxid de litiu din Europa de către AMG Critical Materials

    Alături de fiul său, cel mai căutat fugar din Guineea, un fost ofițer militar superior care a ieșit din închisoare în noiembrie anul trecut,...

    Într-un proces privind migrația, vicepremierul italian Matteo Salvini ar putea primi o pedeapsă de până la șase ani de închisoare

    ROMA (AP) - Procurorii italieni au cerut sâmbătă o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru liderul Ligii de dreapta, Matteo Salvini, pentru decizia...

    Obrajii de varză murată vor fi mâncați până la ultima lingură dacă folosiți aceste trucuri: pentru a ajuta gazdele

    Obrajii de varză acră sunt un adevărat clasic culinar care este asociat cu confortul și cu o vatră caldă de acasă.Cum vremea rece...

    Comentarii recente