AcasăMâncareEi bine, un fel de mâncare foarte original: cum să gătești friptura...

Ei bine, un fel de mâncare foarte original: cum să gătești friptura de pepene verde

Sezonul de pepene verde se apropie de sfârșit, așa că este timpul să vă bucurați de gustul preferat al fructelor suculente..

Dacă v-ați săturat de acești pepeni și ați încercat deja tot felul de smoothie-uri, verdețuri, salate și alte feluri de mâncare care conțin pepene, încercați o altă soluție non-standard – friptura de pepene verde..

O expertă din publicația rețelei BelNovosti, bucătăreasa Yulia Arkhipova, a vorbit despre cum să surprinzi oaspeții și membrii familiei.

Pe langa pepene verde, vei avea nevoie de miere, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper.

Primul pas este să tăiați pepenele verde – încercați să decupați chiar dreptunghiuri din pulpă, a căror grosime este de aproximativ 3 cm.

Următorul pas este să pregătiți marinada, pentru care trebuie să amestecați miere, ulei, oțet și condimente.

Când totul este gata, puneți pepenele verde în sosul rezultat timp de 20 de minute.

După acest timp, încălziți tigaia pentru grătar și puneți pe ea fripturile de pepene verde.Prăjiți la foc mediu pe fiecare parte până când vedeți dungi aurii pe pulpa roșie de pepene verde.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente