Mulți oameni iubesc clătitele cu cartofi pentru gustul lor caracteristic și ușurința relativă de preparare, așa că fiecare familie le gătește des..
Cu toate acestea, felul de mâncare nu funcționează întotdeauna..
De exemplu, uneori se poate lipi de tigaie.Ca urmare, clătitele din cartofi se vor destrăma și este puțin probabil să fie servite la masă, afirmă bucătăreasa Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului și al pregătirii alimentelor pentru revista noastră.
De ce pot arde clătitele cu cartofi?
După cum s-a dovedit, vorbim despre un defect foarte comun pe care orice gospodină îl poate face în grabă.Vorbim despre etapa pregătitoare.
După ce ați tăiat cartofii, trebuie să-i stoarceți.Faptul este că excesul de lichid din cartofi va strica clătitele.
Chiar dacă vasul nu arde, va începe să se destrame.
Dacă nu doriți să stoarceți cartofii, o puteți face altfel.După ce l-ai dat prin răzătoare, ar trebui să adaugi puțină zeamă de lămâie pentru a preveni întunecarea legumei.
Apoi, puneți piesa de prelucrat într-o strecurătoare și așteptați până când excesul de umiditate este îndepărtat.După aceea, puteți adăuga ceapă, ou și alte ingrediente.