Anterior, gospodinele încercau să rămână la rețetele clasice, dar acum situația s-a schimbat..
Mulți oameni încearcă să facă mâncăruri familiare mai neobișnuite, gustoase, interesante și sănătoase..
Dar uneori componentele selectate pot fi extrem de neașteptate, a remarcat bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta culinară a revistei noastre.
De exemplu, puțini oameni au auzit că leguminoasele pot fi adăugate la cotlet tocați.
Ce dă?
Introducerea mazării
Vorbim despre folosirea piureului gata preparat pe bază de mazăre.În acest caz, puteți scăpa de necesitatea introducerii pâinii sau a oricăror alte componente pentru puf.
Cotleturile se dovedesc dense, gustoase și interesante.
Rolul lintei
În acest caz, este mai bine să folosiți linte roșie sau galbenă, deoarece aceste soiuri se gătesc rapid până la un piure.
Este de remarcat faptul că cotleturile se dovedesc a fi fragede, gustoase, aromate și satisfăcătoare.Când folosiți linte, nu este necesar să adăugați pâine.