AcasăMâncareDe ce un bucătar experimentat nu ar adăuga lapte și ouă la...

De ce un bucătar experimentat nu ar adăuga lapte și ouă la tocătura de mușchi: ai fi surprins

La un moment dat, laptele era considerat un ingredient aproape obligatoriu pentru cotlete.

Produsul trebuia să facă cotletele mai moi și mai aromate.

Ouăle sunt încă introduse în tocătură aproape toate gospodinele, este sigur expert al revistei noastre în domeniul gătitului bucătar Julia Arkhipova.

Dar profesioniștii au uitat de mult de aceste componente.

De ce un bucătar experimentat nu va introduce lapte și ouă în compoziția cotletului de carne tocată?

Puțini oameni știu că laptele nu rezistă la tratamentul termic, mai ales când vine vorba de prăjire.Proteinele laptelui nu rezistă la această temperatură și se coagulează.Ca urmare, cotletele moi devin tari și nu deosebit de gustoase.

Laptele cu siguranță nu ar trebui introdus din acest motiv.

Utilizarea ouălor este mai complicată.La urma urmei, acest produs este mai bun decât altele leagă componentele de carne tocată, nepermițând cotletelor să se destrame.

Cu toate acestea, ouăle sunt cele care ar trebui să fie ‘mulțumite’ pentru faptul că cotletele vor ieși rigide.Prin urmare, introduceți pur și simplu puțină pâine albă și semolă în compoziția tocăturii.Aceasta va ajuta la ‘legarea’ cotletelor și nu va fi cauza durității.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente