Mulți oameni pot constata că primele feluri de mâncare se strică destul de repede.
Problema este deosebit de acută în sezonul cald.
Din cauza temperaturii ridicate, termenul de valabilitate al mâncărurilor este semnificativ scurtat, iar greșelile făcute fac ca probabilitatea ca supa să se strice să fie foarte mare.
Prin urmare, bucătăreasa Julia Arkhipova, expert culinar al revistei noastre, a dezvăluit principalele defecte ale hostesselor.
În ce constau acestea
Verdele
Toată lumea știe că verdețurile sunt o componentă versatilă pentru orice supă, deoarece nu fac decât să o facă mai gustoasă și mai sănătoasă.
Cu toate acestea, nu tuturor le place să o fiarbă: gustul și aroma devin nu atât de strălucitoare.Prin urmare, mulți oameni trimit verdețurile în oală fără tratament termic.
În acest caz, supa se va strica rapid.Prin urmare, trebuie să introduceți verdețurile în farfurie, nu în oală.
Usturoi sau suc de lămâie
Aceste produse au un efect antibacterian, dar în cazul primelor feluri de mâncare situația este diferită.Dacă le adăugați în supă chiar la sfârșit, aceasta poate duce la rezultate neplăcute: felul de mâncare se va strica.
De aceea, trebuie să le introduceți și direct în farfurie.