Pergamentul este adesea folosit la prepararea diferitelor tipuri de produse de cofetărie..
Cu toate acestea, nimeni nu vrea ca hârtia să se lipească de produsele de patiserie finite..
Va fi extrem de dificil să îl eliminați.Prin urmare, merită să vă familiarizați în avans cu lista celor mai frecvente greșeli făcute de gospodine, spune bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta revistei noastre pe probleme de gătit.
De ce neajunsuri ar trebui să scapi când lucrezi cu pergament?
Cantitatea adecvată de ulei
Este necesar să creați un strat de unt de înaltă calitate între pergament și aluatul în sine.Dacă nu se face acest lucru, produsele de copt se vor lipi inevitabil.
Prin urmare, ar trebui să aplicați suficient ulei pe hârtie.
Calitatea pergamentului
Nu toate gospodinele știu că nu orice pergament este de înaltă calitate și este potrivit pentru pregătirea oricăror feluri de mâncare.Pentru coacere, de exemplu, folosiți hârtie destul de groasă.
Faptul este că pergamentul subțire se lipește întotdeauna.
Gătit
Este întotdeauna important să setați timpul corect de gătire.Dacă coaceți aluatul mai mult decât era de așteptat, acest lucru nu numai că va deteriora calitatea produselor coapte, dar va crea și probleme suplimentare.
De exemplu, pergamentul se va lipi pur și simplu de aluat.