AcasăMâncareDe ce se lipește pergamentul de produse de copt: bucătarii experimentați au...

De ce se lipește pergamentul de produse de copt: bucătarii experimentați au enumerat principalele greșeli

Pergamentul este adesea folosit la prepararea diferitelor tipuri de produse de cofetărie..

Cu toate acestea, nimeni nu vrea ca hârtia să se lipească de produsele de patiserie finite..

Va fi extrem de dificil să îl eliminați.Prin urmare, merită să vă familiarizați în avans cu lista celor mai frecvente greșeli făcute de gospodine, spune bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta revistei noastre pe probleme de gătit.

De ce neajunsuri ar trebui să scapi când lucrezi cu pergament?

Cantitatea adecvată de ulei

Este necesar să creați un strat de unt de înaltă calitate între pergament și aluatul în sine.Dacă nu se face acest lucru, produsele de copt se vor lipi inevitabil.

Prin urmare, ar trebui să aplicați suficient ulei pe hârtie.

Calitatea pergamentului

Nu toate gospodinele știu că nu orice pergament este de înaltă calitate și este potrivit pentru pregătirea oricăror feluri de mâncare.Pentru coacere, de exemplu, folosiți hârtie destul de groasă.

Faptul este că pergamentul subțire se lipește întotdeauna.

Gătit

Este întotdeauna important să setați timpul corect de gătire.Dacă coaceți aluatul mai mult decât era de așteptat, acest lucru nu numai că va deteriora calitatea produselor coapte, dar va crea și probleme suplimentare.

De exemplu, pergamentul se va lipi pur și simplu de aluat.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente