Mulți oameni constată uneori că situația din timpul gătitului poate scăpa de sub control.
Este cel mai frustrant în momentele în care nimic nu poate fi anulat.
De exemplu, aceasta este exact situația când se fac prăjituri cu brânză.Dacă acestea au început să se dezintegreze, nu se mai poate face nimic.De aceea, expertul în bucătărie al revistei noastre este bucătarul Yulia Arkhipova.
De ce se pot dezintegra prăjiturile cu brânză?
Brânza de vaci uscată
Multe persoane care au grijă de silueta lor încearcă să includă în dieta lor brânză de vaci degresată sau un produs cu un conținut minim de grăsimi.
Dacă faceți pe baza ei deserturi care nu necesită tratament termic, este potrivită.Dar pentru prăjiturile cu brânză, conținutul de grăsime trebuie să fie de cel puțin 9%.
Cașul uscat nu își poate păstra forma.
Multe sau puține ouă
Ouăle de găină sunt printre elementele importante pentru că ajută la păstrarea formei.Dacă se pun puține, cheesecake-urile se vor desface.
Dacă se trimit multe, va trebui să adăugați făină în exces.Cheesecakes-urile se vor desface sau vor deveni ‘cauciucate’.
Mai devreme v-am spus cum să gătiți întotdeauna ficat fraged.