AcasăMâncareDe ce să adaugi un amestec de făină și unt în supa...

De ce să adaugi un amestec de făină și unt în supa ta: iată cum iese mâncarea – gurmanzii să ia notă

Când fac supă, mulți bucătari folosesc un aditiv foarte interesant.

Se referă la o masă care conține două produse: făină de grâu și unt..

Amestecul unt-făină dă supei o consistență perfectă și o aromă mai strălucitoare.

Iulia Arkhipova, bucătăreasă și brutar din categoria a patra, a povestit despre un truc culinar interesant.

Cum să prepari corect amestecul de unt și făină

Luați un recipient mic, dar suficient de adânc și puneți în el o lingură de unt înmuiat.

În același loc, trimiteți o cantitate similară de făină.

Se amestecă bine conținutul recipientului și se toarnă masa rezultată cu bulion rece (4 linguri vor fi suficiente.л.).

Se amestecă din nou amestecul până când acesta nu are cocoloașe.

Lichidul rezultat trebuie turnat în supa de gătit.Acest lucru ar trebui făcut cu aproximativ un sfert de oră înainte de sfârșitul gătitului.

Ce efect va avea adaosul asupra supei

Untul și făina vor face vasul mult mai gros și mai consistent.

În plus, supa va ieși foarte apetisantă.

Punct important: nu adăugați amestecul de ulei și făină la primul fel de mâncare, care conține cereale și paste.

Dar utilizarea acestui aditiv în prepararea oricărei alte supe este numai binevenită.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente