Este poate dificil să găsești o băutură atât de populară, care să aibă la fel de multe opțiuni de preparare ca și cafeaua..
Aceasta este o băutură rafinată care vă va permite să vă bucurați de o aromă delicată, un gust bogat și vă va oferi un plus de energie..
Merită remarcat faptul că gurmanzii pregătesc adesea cafeaua diferit, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
De exemplu, uneori puteți auzi despre adăugarea de ulei la o băutură.
De ce să faci asta și ce produs este mai bine să alegi?
Este de remarcat faptul că introducerea uleiului în cafea are două funcții simultan.Primul este că băutura devine mai bogată în calorii și sățioasă.Aceasta va fi o soluție excelentă pentru o gustare, deoarece vă va potoli foamea și vă va împiedica să mâncați în exces.
De asemenea, este de remarcat faptul că acesta este un supliment excelent pentru cei care nu au suficiente grăsimi sănătoase în alimentație.
A doua funcție a uleiului este de a face băutura mai bogată și mai delicioasă.
Ar trebui să alegeți fie ulei de cocos, fie unt.Dacă ai ales prima variantă, atunci ar trebui să dai preferință unui produs organic, nerafinat.