Probabil, fiecare gospodină și-ar dori ca gătitul ei să fie apreciat – dorința de a-și face mâncărurile mai gustoase este ceea ce duce la experimente cu rețete familiare..
De exemplu, după cum a spus expertul publicației rețelei BelNovosti, bucătarul Iulia Arkhipova, unii bucătari adaugă castraveți murați la carnea tocată..
Drept urmare, cotleturile pe care le fac devin suculente și picante – castraveții murați conferă cotletelor o aromă, un gust și o suculenta unică.
Pentru a pregăti un fel de mâncare familiar folosind o nouă rețetă, utilizați următoarele ingrediente:
Ceapa și murăturile trebuie tocate – pentru aceasta puteți folosi o răzătoare cu găuri de dimensiuni medii, după care trebuie să adăugați amestecul rezultat la carnea tocată.
Apoi trebuie să adăugați sare și piper după gust pentru a pregăti cotleturile și, dacă doriți, să adăugați alte condimente.
Este important să țineți cont de gradul de salinitate al castraveților – sarea poate să nu fie utilă deloc.
Amestecați bine carnea tocată, formați-o în cotlet, dacă doriți, rulați-le prin pesmet și prăjiți-le în ulei vegetal.
Anterior, am enumerat cele mai frecvente greșeli la prepararea pilafului.