AcasăMâncareDe ce să adăugați hrișcă la tocătura de cotlete: iată cum vor...

De ce să adăugați hrișcă la tocătura de cotlete: iată cum vor ieși cotletele

V-ați plictisit de cotletele obișnuite? Atunci încercați să le dați o altă aromă.

Este ușor să obțineți rezultatul dorit: trebuie doar să adăugați un ingredient suplimentar la carnea tocată..

Este vorba despre grișul de hrișcă.Datorită acestei componente, felul de mâncare familiar va fi reînnoit.

Cotletele se vor dovedi a fi foarte parfumate, fragede și sănătoase.

Ideea a fost împărtășită de Iulia Arkhipova, un expert în domeniul bucătăriei, bucătar și brutar de categoria a patra al ediției online Belnovosti.

Cum să gătești cotlete cu hrișcă

În primul rând, trebuie să fierbeți măcrișul.Pentru un pahar de hrișcă trebuie să vină două căni și jumătate de apă.Nu uitați să adăugați puțină sare la lichid.

Când terciul este gata, va trebui să opriți plita și să așteptați 10-15 minute: este de dorit ca hrișca să nu fie foarte fierbinte în momentul amestecării cu carnea tocată.

Apropo, cantitatea rezultată de crupe fierte ar trebui să reprezinte o jumătate de kilogram de carne tocată.

O ceapă rasă, un cățel de usturoi tocat și un ou crud trebuie adăugate la amestec.

Amestecul trebuie să fie sărat, piperat și amestecat bine.

Rezultatul va fi o bază din care se vor forma mai multe cotlete.Acestea din urmă trebuie tăvălite în făină, prăjite pe fiecare parte timp de cinci minute și fierte timp de zece minute.

Rezultatul va fi o adevărată masă delicioasă.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

O rețetă neobișnuită de prăjituri cu brânză: adăugați aceste ingrediente pentru a schimba pentru totdeauna ideea unui fel de mâncare familiar

În mod tradițional, prăjiturile cu brânză sunt servite la micul dejun sau ca desert.Practic acesta este un fel de mâncare dulce, cu adaos...

De ce plante se tem țânțarii și care sunt atrași de ei: amintiți-vă o dată pentru totdeauna

Pădând anumite plante în grădina dvs., puteți scăpa de țânțari..Vă spunem de ce plante se tem țânțarii și care îi atrag.Ce să plantezi...

Cum să aveți grijă de căpșuni în septembrie: o listă cu cele mai importante lucruri de făcut

Îngrijirea căpșunilor în septembrie poate fi numită standard, dar în acest moment începe pregătirea plantei de boabe pentru iarnă.. Este prea devreme să...

Trump și Harris au început dezbaterea cu o strângere de mână

Candidații la președinție au făcut, de asemenea, schimb de replici înainte de începerea discursurilor. Vicepreședintele american Kamala Harris, o democrată, și fostul lider american Donald...

Comentarii recente