AcasăMâncareDe ce să adăugați apă în timp ce prăjiți ouă omletă: un...

De ce să adăugați apă în timp ce prăjiți ouă omletă: un secret de bucătar.

Bucătarii profesioniști adaugă puțină apă în tigaie atunci când prăjesc ouă omletă.

Acest lucru vă permite să obțineți ouă omletă perfecte.Să vă spunem cum funcționează și cum să aplicați corect acest lifehack.

De ce să adăugați apă atunci când prăjiți ouă omletă

Dacă turnați puțină apă în tigaie, ouăle vor fi aburite.

Albușul și gălbenușul vor ajunge la consistența potrivită în doar câteva minute, vasul va fi perfect.

O peliculă albă subțire va apărea pe suprafața gălbenușului pentru a indica faptul că ouăle sunt complet gătite.

Există două moduri de a adăuga apă atunci când prăjiți ouăle omletă.Prima presupune prăjirea într-o cantitate mică de ulei vegetal și adăugarea de apă după ce proteinele încep să se coaguleze.După adăugarea apei, tigaia trebuie acoperită cu un capac.

A doua opțiune este de a adăuga apă la începutul prăjirii.Se toarnă apă în tigaie astfel încât să acopere fundul cu un strat subțire, se aduce la fierbere, se sparg ouăle, se reduce focul, se acoperă tigaia cu un capac.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente