Dacă, în timp ce analizați creșterea paturilor de legume, observați că roșiile au început să crape, trebuie să determinați urgent cauza..
O astfel de recoltă nu va fi nici depozitată, nici pregătită..
Este întotdeauna important să ne amintim că roșiile nu se vor „crape” fără motiv.
La ce ar trebui să fii atent?
Nu „umple” roșiile cu apă
Mulți oameni cred că în perioada de fructificare, nevoia de umiditate a roșiilor crește.Prin urmare, încep să crească volumul de apă.
Drept urmare, roșiile crapă chiar în grădină.
Amintiți-vă că numai starea solului poate fi un semnal pentru udare: de îndată ce solul se usucă, începem udarea.Nu este nevoie să creșteți volumul de apă.
Nu puteți „supraalimenta” roșiile
Nu degeaba rezidenții experimentați de vară au scheme de hrănire.Dacă adăugați mai mulți nutrienți decât este necesar, rezultatele pot fi imprevizibile.
În cel mai bun caz, roșiile se vor crăpa.
Cu toate acestea, există momente în care roșiile devin o adevărată masă chimică, așa că consumul lor este pur și simplu periculos pentru sănătate.