Nimeni nu vrea ca prăjiturile cu brânză să se destrame în timpul prăjirii sau să rămână crude în interior..
Prin urmare, pentru a pregăti felul de mâncare va trebui să respectați anumite reguli..
Dacă vrei ca prăjiturile tale să iasă mereu perfecte, atunci expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova, ne-a împărtășit principalele secrete.
De ce cheesecake-urile nu se coace și nu se destramă?
Umiditatea brânzei de vaci
După cum s-a dovedit, motivul principal constă în faptul că nu ați scăpat complet de excesul de umiditate brânza de vaci.Dacă componenta principală este umedă, cheesecake-urile nu vor fi gătite.
Nu își vor menține forma și vor fi ude.
Excesul sau lipsa de ouă
Unul sau două ouă vor fi suficiente pentru a face cheesecake-uri de înaltă calitate.Prin urmare, nu trebuie să refuzați complet să le introduceți, dar nu trebuie să le adăugați nici în cantități mari.
Prin urmare, limitează-te la 1-2 ouă.
Zahăr.
Adesea, motivul eșecului constă în cantitatea mare de zahăr.Este mai bine să încercați să îl introduceți în cantități limitate, deoarece cheesecake-urile se vor arde și se vor destrăma altfel.