Una dintre cele mai neplăcute situații din bucătărie poate fi următoarea: serviți cotleturile perfecte cu crustă, dar când le gustați, se dovedesc a fi crude în interior..
Acest lucru se poate întâmpla oricărei gospodine..
Pentru a vă proteja de un astfel de eșec, merită să știți despre principalele motive, explică expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
De ce nu au fost gătite cotleturile?
Nu ai luat in calcul tipul de carne
Merită să ne amintim că cotleturile pe bază de carne roșie se prăjesc mult mai mult decât produsele de pasăre, așa că acest punct merită întotdeauna luat în considerare.
Volum
Cu cât produsul este mai mare, cu atât este mai mare riscul ca vasul să nu aibă timp să se prăjească.Prin urmare, ar trebui să gătiți întotdeauna cotlet de mărime medie.
În caz contrar, produsul se poate arde la exterior, dar rămâne crud la interior.
Ceapă
Uneori, motivul poate fi că ai tocat ceapa prea mare.De asemenea, tăierea cu cuțitul crește timpul de prăjire.
Dacă doriți ca cotleturile să se gătească mai repede, măcinați legumele folosind o mașină de tocat carne sau un blender.