Dacă începutul preparării kebabului vă face să vă așteptați la o carne aromată și suculentă,.
atunci o mâncare uscată și neplăcută va fi o dezamăgire pentru toată lumea, fără excepție..
Pentru a evita această situație, este esențial să cunoașteți principalele greșeli, a declarat chef Iulia Arkhipova, expertul culinar al publicației noastre.
Care sunt greșelile frecvente în prepararea kebabului
Calitatea cărnii
Când doriți să pregătiți un kebab, nu ar trebui să economisiți la ingredientul principal: nimeni nu va reuși să gătească carne gustoasă fără o prospețime optimă și fără un strat adecvat de grăsime.
În acest caz, este recomandat să optați pentru carne de pasăre.
Refuzul condimentelor
Unele rețete sugerează să se folosească aproape deloc condimente, ceea ce este o eroare. Condimentele adăugate la diferite tipuri de carne conferă nuanțe de aromă și îmbunătățesc semnificativ calitatea.
Așadar, la marinată ar trebui adăugate cel puțin 2-3 tipuri de condimente.
Timp insuficient
De asemenea, este important să aveți în vedere că timpul mediu de marinare este de aproximativ trei ore. Dacă marinata poate acționa mai rapid, acest lucru va fi menționat în mod special în rețetă.
În toate cazurile, cel mai bine este să lăsați carnea marinată în frigider peste noapte.