AcasăMâncareDe ce kebabul s-a dovedit sec și neplăcut: sunt numite principalele greșeli...

De ce kebabul s-a dovedit sec și neplăcut: sunt numite principalele greșeli ale gazdelor.

Dacă începutul preparării kebabului vă face să vă așteptați la o carne aromată și suculentă,.

atunci o mâncare uscată și neplăcută va fi o dezamăgire pentru toată lumea, fără excepție..

Pentru a evita această situație, este esențial să cunoașteți principalele greșeli, a declarat chef Iulia Arkhipova, expertul culinar al publicației noastre.

Care sunt greșelile frecvente în prepararea kebabului

Calitatea cărnii

Când doriți să pregătiți un kebab, nu ar trebui să economisiți la ingredientul principal: nimeni nu va reuși să gătească carne gustoasă fără o prospețime optimă și fără un strat adecvat de grăsime.

În acest caz, este recomandat să optați pentru carne de pasăre.

Refuzul condimentelor

Unele rețete sugerează să se folosească aproape deloc condimente, ceea ce este o eroare. Condimentele adăugate la diferite tipuri de carne conferă nuanțe de aromă și îmbunătățesc semnificativ calitatea.

Așadar, la marinată ar trebui adăugate cel puțin 2-3 tipuri de condimente.

Timp insuficient

De asemenea, este important să aveți în vedere că timpul mediu de marinare este de aproximativ trei ore. Dacă marinata poate acționa mai rapid, acest lucru va fi menționat în mod special în rețetă.

În toate cazurile, cel mai bine este să lăsați carnea marinată în frigider peste noapte.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente