Când începi să gătești grătar, te aștepți întotdeauna să obții carne aromată și suculentă..
Dar un fel de mâncare uscat și fără gust va fi o dezamăgire pentru toată lumea, fără excepție..
Pentru a nu întâlni această situație, trebuie să știți despre principalele greșeli, a spus bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta revistei noastre pe probleme culinare.
Care sunt principalele dezavantaje în gătirea grătarului?
Calitatea cărnii
Dacă intenționați să gătiți grătar, atunci cu siguranță nu ar trebui să vă zgâriți cu ingredientul principal: nimeni nu poate găti carne aprinsă care nu este prima prospețime fără o picătură de grăsime.
În acest caz, este mai bine să gătiți complet kebab de pasăre.
Refuzul condimentelor
Unele rețete nu oferă practic condimente, ceea ce este o greșeală.Condimentele adaugă savoare diferitelor tipuri de carne și îmbunătățesc semnificativ calitatea.
Prin urmare, merită să adăugați cel puțin 2-3 condimente la marinată.
Timp insuficient
De asemenea, merită întotdeauna să luați în considerare faptul că timpul mediu de marinare este de aproximativ trei ore.Dacă marinada poate funcționa mai repede, atunci acest lucru este întotdeauna scris suplimentar în rețetă.
Cu toate acestea, în toate cazurile, cel mai bine este să păstrați carnea marinată la frigider peste noapte.