AcasăMâncareDe ce kebab-ul s-a dovedit uscat și fără gust: principalele greșeli ale...

De ce kebab-ul s-a dovedit uscat și fără gust: principalele greșeli ale gospodinelor sunt numite

Când începi să gătești grătar, te aștepți întotdeauna să obții carne aromată și suculentă..

Dar un fel de mâncare uscat și fără gust va fi o dezamăgire pentru toată lumea, fără excepție..

Pentru a nu întâlni această situație, trebuie să știți despre principalele greșeli, a spus bucătăreasa Yulia Arkhipova, experta revistei noastre pe probleme culinare.

Care sunt principalele dezavantaje în gătirea grătarului?

Calitatea cărnii

Dacă intenționați să gătiți grătar, atunci cu siguranță nu ar trebui să vă zgâriți cu ingredientul principal: nimeni nu poate găti carne aprinsă care nu este prima prospețime fără o picătură de grăsime.

În acest caz, este mai bine să gătiți complet kebab de pasăre.

Refuzul condimentelor

Unele rețete nu oferă practic condimente, ceea ce este o greșeală.Condimentele adaugă savoare diferitelor tipuri de carne și îmbunătățesc semnificativ calitatea.

Prin urmare, merită să adăugați cel puțin 2-3 condimente la marinată.

Timp insuficient

De asemenea, merită întotdeauna să luați în considerare faptul că timpul mediu de marinare este de aproximativ trei ore.Dacă marinada poate funcționa mai repede, atunci acest lucru este întotdeauna scris suplimentar în rețetă.

Cu toate acestea, în toate cazurile, cel mai bine este să păstrați carnea marinată la frigider peste noapte.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente