AcasăMâncareDe ce gospodinele cu experiență adaugă legume la cotlet: nu toată lumea...

De ce gospodinele cu experiență adaugă legume la cotlet: nu toată lumea știe despre asta

Uneori puteți vedea componente ciudate în ingredientele de cotlet..

Uneori chiar pare că nu merită să le introduci, deoarece există riscul de a strica vasul..

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că, în majoritatea cazurilor, astfel de experimente au succes, notează expertul revistei noastre în domeniul gătitului, bucătarul Yulia Arkhipova.

De ce să adaugi legume la cotletele tocate?

Desigur, nu vorbim despre ceapă, fără de care este imposibil să gătești cotlet.Vorbim de cartofi, roșii, dovlecei, varză, morcovi.

Unii se pot simți complet deplasați.

Dar asta nu este adevărat.

Introducerea cartofilor, de exemplu, face posibilă renunțarea la utilizarea pâinii și a ouălor.Cu acest produs, cotleturile ies pufoase și gustoase.

Dar alte legume, de regulă, adaugă suculent.

Prin urmare, uneori merită să pregătiți nu numai cotlet de carne, ci și să introduceți diverse legume.

Anterior, am vorbit despre ce 3 componente neobișnuite pot fi adăugate lui Olivier.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Rusia și Ucraina fac schimb de peste 200 de prizonieri

Sâmbătă, atât Rusia, cât și Ucraina au declarat că peste 200 de prizonieri au fost schimbați între cele două națiuni.Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei, a...

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Comentarii recente