AcasăMâncareDe ce bucătarii experimentați adaugă legume la cotlet Veți fi surprinși?

De ce bucătarii experimentați adaugă legume la cotlet Veți fi surprinși?

Nu toate gospodinele adaugă diverse componente neobișnuite la cotlet: multe sunt obișnuite să se limiteze la setul clasic de produse..

Aceasta nu înseamnă că această abordare este greșită..

Cu toate acestea, unele componente sunt încă capabile să ducă cotleturile la un nou nivel, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.

Un exemplu izbitor ar fi introducerea legumelor în carnea tocată.

Care este scopul adăugării acestor produse?

În cele mai multe cazuri, legumele din cotlet tocați au o singură funcție simplă: adaugă un nivel fără precedent de suculent preparatului.În acest scop, puteți adăuga cartofi, roșii (pre-decojite), dovlecei și dovleac.

Unele legume ajută la înlocuirea pâinii.Un exemplu în acest sens este varza, care este inclusă și în carnea tocată.

Morcovii adaugă o aromă interesantă, care, de asemenea, „înmoaie” gustul cărnii.

Adăugarea de legume vă permite să faceți cotleturile nu numai mai suculente, ci și mai ușor de digerat.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Rusia și Ucraina fac schimb de peste 200 de prizonieri

Sâmbătă, atât Rusia, cât și Ucraina au declarat că peste 200 de prizonieri au fost schimbați între cele două națiuni.Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei, a...

Toamna este cel mai bun moment pentru plantarea coacăzului negru rowan: va da randament anul viitor

Se crede că aronia, sau coacăzul negru, se plantează cel mai bine toamna - datorită acestei decizii, sorgul de coacăz negru va avea...

Ce să faci cu căpșunile chiar acum pentru ca anul viitor să le poți culege în găleți: principalele secrete au fost dezvăluite

Acum este un moment excelent pentru a avea un impact direct asupra producției de căpșuni de anul viitor.. Pentru a face acest lucru,...

Cum să transformi piureul de cartofi de ieri într-o capodoperă culinară: o rețetă de ‘cuiburi’ de cartofi cu ciuperci

Ați avut mult piure de cartofi rămas de la cina de aseară? Dumneavoastră și familia dumneavoastră nu aveți nicio dorință de a...

Comentarii recente