Nu toate gospodinele adaugă diverse componente neobișnuite la cotlet: multe sunt obișnuite să se limiteze la setul clasic de produse..
Aceasta nu înseamnă că această abordare este greșită..
Cu toate acestea, unele componente sunt încă capabile să ducă cotleturile la un nou nivel, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Un exemplu izbitor ar fi introducerea legumelor în carnea tocată.
Care este scopul adăugării acestor produse?
În cele mai multe cazuri, legumele din cotlet tocați au o singură funcție simplă: adaugă un nivel fără precedent de suculent preparatului.În acest scop, puteți adăuga cartofi, roșii (pre-decojite), dovlecei și dovleac.
Unele legume ajută la înlocuirea pâinii.Un exemplu în acest sens este varza, care este inclusă și în carnea tocată.
Morcovii adaugă o aromă interesantă, care, de asemenea, „înmoaie” gustul cărnii.
Adăugarea de legume vă permite să faceți cotleturile nu numai mai suculente, ci și mai ușor de digerat.